1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Deepdive NPS Productmodel SPR en FPR 16-9-2022

Ronde Tafel: deepdive NPS Productmodel SPR en FPR

Stockfoto's | AZL
Alle klanten

We houden in september 4 deepdive-sessies die bedoeld zijn om een duidelijk beeld te scheppen hoe AZL de solidaire (SPR) en flexibele (FPR) premieregeling modulair inricht. Dit helpt u in het maken van een keuze voor deze regelingen en op basis van uw feedback verbeteren wij ons productmodel.

Buitenplaats De Bergse Bossen Traaij 299, 3971 GM Driebergen
16 september 2022 Van 9.30 tot 13.30 uur

Tijdens de deepdives gaan we in een interactieve sessie met u in gesprek over specifieke onderdelen van beide contracten. Naast het productmodel laten we u ook zien hoe we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes en wat daarvoor nodig is. De sessies zijn met kleine groepen, zodat we optimaal elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven voor de sessie van vrijdag 16 september via het onderstaande aanmeldformulier. Wij verwachten veel aanmeldingen. Daarom vragen we u ook een tweede voorkeur aan te geven. Na de sessie is er een lunch.

Laat ons vóór 11 augustus weten of u komt. Op basis van de ontvangen reacties maken wij de indeling met de beschikbare sessies definitief en informeren u zo spoedig mogelijk.

Heeft u tussentijds vragen over deze sessies? Dan kunt u terecht bij Marco Külter via marco.kulter@azl.eu of bij uw fondsmanager.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.