1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. Assurance Dienst Audit 15-12

Assurance Dienst: Audit

Sleutelfunctiehouders

Op 15 december organiseert AZL de volgende Assurance Dienst-sessies. Van 10.00 tot 11.30 uur is de Assurance Dienst Risk gepland, van 14.00 tot 15.30 uur de Assurance Dienst Audit. Mogelijk vindt deze sessie online plaats, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

n.t.b.
15 december 2021 Van 14:00 tot 15:30 uur

Uw onderwerpen en vragen

De AZL Assurance Diensten zijn de overlegorganen van onze klanten op het gebied van Assurance. Het is daarmee ook úw overleg. Graag ontvangen we de vragen en onderwerpen die u graag zou willen bespreken en/of waar u meer informatie zou ontvangen. Dit doet u via het onderstaande aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar klantbijeenkomst@azl.eu.

Mochten er tijdens het overleg en de presentaties vragen zijn, dan kunt u deze via de chat stellen. Dan zorgen wij dat uw vraag aan bod komt.

Aanmelding

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor sleutelfunctiehouders van fondsen die onze Assurance Diensten afnemen. U kunt zich inschrijven via het onderstaande aanmeldformulier. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. De definitieve agenda (en eventuele inloggegevens) krijgt u enkele dagen voor aanvang van deze bijeenkomst. Vragen over uw aanmelding kunt u stellen via klantbijeenkomst@azl.eu.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.