1. Home
  2. Kennis
  3. Evenementen
  4. 11-03-2024 ISAE Themasessie

Themasessie: ISAE

Kopbeelden | AZL
Alle klanten

We houden op 11 maart onze online ISAE Themasessie. Hierin lichten we de ISAE 3402- en ISAE 3000-rapportages toe, waarmee we aantoonbaar in control zijn.

Online
11 maart 2024 Van 10:00 tot 12:00 uur

Aantoonbaar in control is voor AZL en voor onze klanten van groot belang in het uitvoeren van een goede pensioenadministratie en IT. Onze ISAE 3402- en ISAE 3000-rapportages vormen een belangrijk onderdeel van het aantoonbaar in control zijn. We gaan op 11 maart graag met onze fondsbesturen en sleutelfunctionarissen van de Assurance Diensten in gesprek tijdens onze ISAE Themasessie.

Programma

De sessie is online te volgen en duurt maximaal 2 uur. Tijdens dit webinar geven Ron Ramakers (Operational Auditor bij AZL), Hüdaver Yüksel (externe accountant) en Esmiralda Thieme (Directeur Risk & Internal Audit bij AZL) verdere toelichting op de rapportages. We nemen tijdens de sessie ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen. In het onderstaande aanmeldformulier kunt u vooraf aangeven welke onderwerpen u graag wilt bespreken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per mail. Enkele dagen voorafgaand aan de sessie ontvangt u de inloggegevens.

Wilt u op de hoogte blijven van AZL? Meld u aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen.

Aanmelden voor dit evenement

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor het evenement. Let op: alle velden met een * zijn verplicht.